Koken met gezonde visrecepten

Vis is erg gezond voor je, het bevat gezonde omega 3 vetten en wordt door het voedingscentrum aangeraden om vaker te eten. Minder vlees meer vis en groente en fruit is een manier om langer te leven. Helaas is vis niet bepaald goedkoop en dat terwijl het heel vroeger juist voedsel voor de armen was. Omdat de vraag is toegenomen en mensen begrijpen dat vis goed voor je is is ook de prijs voor vis gestegen en kun je helaas tegenwoordig bijna nergens meer een goedkoop stukje vis kopen. Zeker niet als het om de betere vissoorten zoals Zalm, Makreel, haring en paling gaat.

De lekkerste visrecepten

Indien je budget groot genoeg is om elke week een of twee stukjes vis te eten. Dan zul je het wellicht leuk vinden om ook te weten welke visgerechten je allemaal kunt maken. Natuurlijk is er Kabeljauw en dit originele recept om Kabeljauw te bakken. Maar er zijn veel meer soorten lekkere vis en visrecepten. 

Ik gebruik zelf vaak deze website met visrecepten als bron voor inspiratie. Op deze website staan heerlijke vis gerechten die je makkelijk zelf kunt maken. Daarnaast vindt je er nog veel meer heerlijke gerechten om te maken. Het voordeel is dat je overzichtelijk de benodigde ingrediënten kunt zien en de bereidingsinstructies. Dit maakt het koken met een tablet of je telefoon erg makkelijk. Je open de website gewoon op je iPad, tablet of telefoon en kunt zo eenvoudig de instructies volgen. 

Waar haal jij kookinspiratie vandaan?

Natuurlijk zijn er nog veel meer websites met de beste visrecepten. Echter er zijn tegenwoordig 1000den websites en zie je door de bomen het bos niet meer. We horen daarom graag ook van jou, wat jouw bron voor inspiratie is als het aankomt op het bereiden van eten met recepten websites.